top of page

Coneixes l'equip d'Aula de So?

L'Aula de So compta amb una vintena de professors i professores, però segurament no ens hagis conegut a tots/es. Volem canviar això i treballar de forma conjunta per a fomentar intercanvis musicals i tocar més sovint en conjunt perquè la música és per a compartir-la!


⚠️ Abans de seguir llegint et convidem a posar-te a prova amb l'enquesta que trobaràs al nostre Instagram, a veure si ens coneixes tant com et penses!


Ens agrada dir que som "més que música" i en gran part, això és possible gràcies a l'equip apassionat i l'ambient familiar i proper que tant ens agrada.

Amb el confinament i les restriccions ho hem tingut una mica més difícil per a "fer família", fer col·laboracions entre grups o combos, però sobretot perquè el curs passat ens vam quedar sense colònies, sens dubte la millor excusa per a conèixer-nos tots i totes una mica més.


"Més que música" també vol dir acompanyament, suport, moltes activitats... i tot i que encara no sabem com serà aquest proper curs, si es podran fer colònies o si es podrà fer el concert de final de curs, tenim clar que volem mantenir el caliu!

És per això que us proposem un joc per a descobrir de més a prop qui som l'equip d'Aula de So.


Als propers blogs us anirem presentant els membres de l'equip amb petites entrevistes on vosaltres podreu ser els periodistes! Ens podeu fer arribar les preguntes amb el formulari que hi ha a continuació o a través de les nostres xarxes socials (@auladeso)


I la primera entrevista serà amb....

el Martí Marin Perpinyà! 🎉



77 views0 comments
bottom of page