top of page

L'EQUIP

Molt més que professorat

La música és un llenguatge universal que forma part de nosaltres, entrar en aquest món i poder-ho fer de la mà d'un equip apassionat, professional i valorat tant a casa com arreu és una experiència inoblidable.

Descobreix el nostre professorat, disposat a acompanyar-te en un camí al·lucinant tinguis 0 o 99 anys.

Marti Marin Perpinya.jpg

Martí Marin Perpinyà

Equip Directiu

Fundador, director i professor de guitarra

Professor de música apassionat, que gaudeix de l'ensenyament en general i de la música en particular. Implementador de la metodologia Kodaly a Aula de So, traductor i adaptador de la metodologia, imparteix cursos i seminaris sobre aquesta.

 

Va estudiar el grau superior de guitarra (pla 66 Conservatori del Bruch- Barcelona). Fundador del Cor Infantil Sant Cugat, fundador de l'Associació musical Aula de So, de Joventuts Musicals de Sant Cugat i de l'ONG Petits Músics del Món.

louis%20denis_edited.jpg

Louis-Denis Acosta

Equip directiu

Professor d'instruments de vent

Flautista, multi instrumentista, compositor i arreglista, graduat Superior en flauta travessera i Música de Cambra a la ENMDA de Bobigny (París) amb Marianne Huard.

A París va ser flautista del sextet de tango La Tinta (1r premi parís Jeunes Talents, 2002). 

A Barcelona ha estudiat amb Albert Mora i actualment forma part de diverses agrupacions amb les que col·labora com a flautista, saxofonista, trompetista, bateria i percussionista, a més de realitzar diversos arranjaments i composicions. Destaquen: Bruna, La Gozadera BCN, Ansiolyrics, Passegeiros i Por Fin Viernes. 

Amb diversos d'aquests grups ha gravat temes accessibles a Spotify, iTunes i YouTube.

Marti Marin
Oriol Castanyer

Oriol Castanyer i Martí

Corals

Director del Cor Infantil, Cor Aglepta i de l'Aula Jazz Orchestra

Va iniciar els estudis al Conservatori Municipal de música de Sant Cugat i va continuar al Conservatori Professional de Terrassa on cursa Grau Mitjà de piano i violoncel amb el Premi d'Honor de Piano i Menció d'Honor de Música de Cambra. Estudia el Superior de Piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu amb Miquel Farré amb menció d'Honor. 

L'any 2013 es gradua en direcció de cor a l'ESMUC. 

Ha col·laborat amb el Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona dirigint Cantània i Cantagran. Ha estat pianista del Cor Infantil de l'Orfeó Català i del Cor Jove Nacional de Catalunya, director de la Coral Sinera i la Sant Jordi.   

Oriol Castanyer
Louis-Denis
Bruna Marin
oriol H307593359_5629086957168141_4789618673327181278_n-min.jpg

Oriol Hernández Llort

Equip directiu

Professor de llenguatge musical

Comença els seus estudis de ben petit a l’Escola de Música de Sant Cugat del Vallès, i els segueix al Conservatori de Terrassa. Paral·lelament estudia Enginyeria Informàtica i Musicologia a la UAB.

Des de ben al principi s’interessa per la docència, concretament en els processos d’aprenentatge del llenguatge musical, faceta que compagina des de fa més de 25 anys amb la direcció coral i la interpretació al baix elèctric.

 

Ha cantat en formacions com el Cor de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu, Orfeó Català i Cor de Cambra del Vallès Oriental, on també va estar de segon director. Actualment dirigeix la Coral Contrapunt d’Abrera i el cor "Veus del Gòspel i +" a Sant Cugat del Vallès.

 

Com a baixista ha participat en diversos grups, entre ells, el trio de música de pel·lícules 3 Lonely Men, o el grup de jazz Blue Apples.

Clara Florit
Luz Marna Diaz
Elisenda Carrasco
Ferran Campabadal
luz marina_edited.jpg

Luz Marina Díaz

Cap departament corals

Directora d'Escola Coral i professora de llenguatge musical i guitarra

Va cursar els primes estudis a l'escola Banda de Música San Sebastián de Tejina i va iniciar la guitarra clàssica a l'Acadèmia de Silvestre Álvarez i al conservatori Superior de Música de Santa Cruz de Tenerife. 

El curs 96-67 va ser becada per a continuar els estudis al Conservatori Professional de Terrassa on també ha estudiat cant. 

Ha participat en tallers d'òpera a l'Institut del Teatre, ha fet cursos de Direcció Coral i el curs d'Expressió Rítmica Musical a l'Institut Joan Llongueres de Barcelona.

Cantautora, fundadora del grup poètic musical "Veus de dones" i ha estat membre de diversos grups de música del folklore tradicional de Canàries. 

Va treballar al Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona coordinant "Assaig de l'OBC" del 2003-2011. 

elisenda_edited.jpg

Elisenda Carrasco

Corals

Directora del Cor Infantil Sant Cugat

Va obtenir els Títols Superiors d'Harmonia, Composició, Instrumentació i Direcció d'Orquestra al Conservatori Superior de Música de Barcelona i en el camp de la direcció coral, s'ha format amb reconeguts directors becasa per l'associació Musica Mundi.

Amplia els estudis de direcció d'orquestra a l'acadèmia Friederich Chopin de Varsòvia i al Conservatori de Cracòvia durant el curs 98-99.

El cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha desenvolupat i és convidada a fer cursos de forma regular a nivell internacional. 

L'any 2000 va fundar la Capella de Música de Sant Esteve d'Olot, una entitat dedicada a la recopilació, estudi i divulgació d'obres inèdites del s.XVI i XVII d'aquesta ciutat. El 2001 va fundar l'orquestra Arts Cambra de BCN i el 2002 crea La Trattoria Lirica.

Ferran Campabadal

Ferran Campabadal

Corals

Director del Cordedama i professor de cant

L'any 2005 obté el Títol Superior de Cant a l'ESMUC, en l'especialitat de cant líric. També ha rebut formació de Stil Voice singing (voice craft) i cant tradicional a més de formar-se com a director.

Com a tenor ha cantat oratori, òpera, Lieder, cançó anglesa, musicals, etc. actuant a grans teatres com el Palau de la Música Catalana o el TNC. 

Va estrenar La Romanalla, un espectacle de música i contes i ara està fent El Cantallaire: Contes cantats de nova creació amb textos originals adreçats a tots els públics. 

Com a mestre o acompanyador de processos, creu que és important estar en constant renovació i ara està centrat en el mètode Speech Level Singing. 

La seva voluntat és d'acompanyar en la recerca del propi so, natural i lliure respectant la música que fa vibrar a l'alumnat.

Susi_edited.jpg

Susana Muñoz Martín

Cant

Professora de cant modern, de cant de Teatre Musical Avançat i de piano

Obté el Títol Superior de piano amb Premi d'Honor final de carrera al Conservatori de Badalona.

Ha fet masterclasses amb Josep Maria Colom, Aquiles Delevigne, Carles Marques, Leonid Sintsev, Luis de Moura Castro i Joaquin Achúcarro. Ha fet un curs d'acompanyament de cantants amb Miguel Zanetti i cursos de pedagogia de piano amb Angel Solé.

Ha treballat a diverses escoles de música i ha acompanyat classes de cant al Conservatori de Badalona. 

Pel que fa a la seva formació com a cantant, ha treballat amb Rosa Mateu, Anna Luna, Virginia Martínez i Elisabeth Castro.

Anna Bolena Giovanna Seymour Rosa Mateu

Rosa Mateu

Cant

Professora de cant líric

Va realitzar els estudis Superiors de Cant al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Carmen Bustamante. 

En repertori operístic ha interpretat personatges com: la Comtessa d'Alma viva de les Noces de Fígaro (W.A.Mozart), Donna Elvira de Don Giovanni (W.A.Mozart), Giovanna Semumour d'Anna Bolena de Donizzetti, Violetta i Flora de la Traviata de Verdi entre altres. 

Va col·laborar amb els Amics de l'Òpera de Sabadell i també al Liceu.

És una cantant versàtil i amb interès també en la música contemporània que l'ha dut a estrenar obres de molts compositors. 

Ha fet recitals arreu del món i ha treballat conjuntament amb Mac Macclure, Marco Evangelisti i Anna Ferrer.

Rosa Mateu
Susana Muñoz
Ana Boixeda
Gerard Abad.jpg

Gerard Abad

Piano

Professor de piano

...

Alba Leon
Marga Triadú
Marga Triadú_edited.jpg

Marga Triadú

Llenguatge

Professora de sensibilització i llenguatge

Comença els seus estudis musicals a l’Escola Fusió, on s’inicia en la guitarra clàssica i el clarinet. Estudia el Grau en Física a la Universitat Autònoma de Barcelona, on obté el Premi Extraordinari l’any 2013. Paral·lelament, entra a formar part del Cor Aglepta de l’Aula de So i comença a formar-se com a cantant amb la mezzosoprano Montserrat Bertral i amb la soprano Rosa Mateu. L’any 2019 acaba el Grau Superior de cant líric al Conservatori del Liceu, on estudia amb Marta Mathéu.

Ha cantat en diverses formacions corals, com el Cor Aglepta, el Cor Lieder Camera de Sabadell i el Cor Jove Nacional de Catalunya, amb els quals ha realitzat diversos enregistraments i ha pogut treballar amb directors de dins i fora del país. El seu interès per la pedagogia i les arts escèniques en general l’han portat a ampliar la seva formació a través de cursos en Rítmica Dalcroze i dansa tradicional i contemporània.
Actualment és professora de l’Aula de So, on treballa des del 2017 impartint classes de música en família per a nadons, de sensibilització musical, iniciació a la guitarra, llenguatge musical i cant coral. També treballa a La Batuescola, i imparteix tallers al Centre Cívic de Les
Planes.

blancasensecaputxa_alba1-min.jpg

Alba León

Teatre Musical

Professora de dansa i interpretació de Teatre Musical

Des de ben petita va rebre formació corporal fent rítmica des dels 5 anys fins als quinze. Ho va haver de deixar per una lesió de genolls i va començar a cursar Teatre Musical a Aula de So.

Després de batxillerat va estudiar la carrera d'actriu a plató de Cinema (Hospitalet de Llobregat). El mateix any va començar a treballar a Aula de So com a professora del nou grup de Teatre Musical Infantil. Un parell d'anys més tard ja va assumir els altres dos grups existents com a professora de dansa i teatre i a dia d'avui també porta el grup d'adults amb la Bruna Marin. 

Des de 2018 està a una empresa d'animació i espectacles, Factoria del Espectáculo, i de 2019 a 2022 va treballar com a monitora a l'escola Olivera.

L'Octubre de 2022 va començar a cursar un màster d'especialista de cine i doble d'acció a In Extremis Film Services. 

A més, és molt activa al món de les entitats i cultura popular de Sant Cugat i des de 2014 forma part de Bastoners (membre de la junta i monitora del cos de grans) i Mediterrània (des del 2017).  

Josep Garcia
Eva Villena
Albert Madero
Josep Garcia piano.jpg

Josep Garcia

Piano

Professor de piano

Estudia amb N. Solé, C. Poch, M.J.Crespo, L. de Moure Castro i E. Martínez. 

Debuta amb les "Noches en los Jardines de España" de Manuel de Falla amb l'Orquestra Simfònica del Vallès. Fa un recital al Palau de la Música Catalana i una gira amb el Concert de Schumann. Fa recitals monogràfics amb obres de F.Liszt, F. Chopin i repertori de principis del s.XX. 

Estrena l'arranjament per a dos pianos de l'Illa dels morts amb P. Perera (autor de la versió) i participa en diversos espectacles del baríton Pablo López i "Per a tu ploro" de Ll. Sintes. Fa una gira amb l'OUB, E. Morente i G. Comellas amb l'"Amor brujo" de M. Falla. És pianista a al Petita Flauta Màgica (Gran Teatre del Liceu)

Va ser becat pel Centro de Estudios Pianísticos i va obtenir el primer premi al XIII Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes i al IX Premi Internacional d'Interpretació Amics de la Música d'Alcoi. Alguns dels seus concerts estan enregistrats per Catalunya Música.

Eva villena 2-min.JPG

Eva Villena

Piano

Professora de piano

Obtè el títol superior de Piano al Conservatori Superior de música del Liceu amb qualificació Excel·lent, havent cursat el grau mig amb el professor Emili Brugalla i el grau superior amb la professora Margarita Serrat.

Ha participat en diferents cursos i classes magistrals de piano i cambra, amb Eulàlia Solé, Jordi Benseny, Carme Poch, Benjamí Santacana, Kemenes Andras i Josep Mª Colom.

Va ser participant a la gira de concerts de l’Album de Colien (1997) i pianista de Sarsuela de Cambra, al teatre Arnau, el mateix any. Va fundar i dirigir la Coral de Físiques de la UB i va ser la directora del Coro del Centro Asturiano de Barcelona (1997-2015).

Ha treballat com a professora de piano, cambra, cors i llenguatges en diverses escoles del Vallès (1995-2022). Va ser la primera professora d’instrument de l’Aula se So i actualment compagina la docència a l’Aula de So amb la psicologia.

Albert Madero.jpg

Albert Madero

Corda i piano

Professor de violí, viola, roda de corda i piano

Aviat podràs saber més sobre l'Albert!

Carlos Cruz
Guelmy Vázquez
Carlos 1-min.jpg

Carlos Cruz Arévalo

Guitarra

Professor de guitarra

Guitarrista veneçolà, arrelat a Barcelona des de fa 14 anys. Egressat de l'Escola Superior d'Estudis Musicals Taller de Músic amb l'especialitat de jazz. Addicionalment, ha participat en diferents projectes de música popular, clàssic, rock, entre altres; a més de projectes relacionats amb el teatre i el circ. 

Paral·lelament, comparteix la seva vida artística amb l'ensenyament. És professor de guitarra de l'escola Aula de So a Sant Cugat i Estudi Musical 143 a Barcelona.

miguel.jpg

Miguel Alfredo Ramon Rubiano

Guitarra

Professor de guitarra elèctrica

Músic i productor colomobià, fundador del segell discogràfic i agència Afuerenyo Music i membre de l'Academia Latina de la Grabación Latin Grammy. Graduad de l'Aula de Jazz i Música Moderna de Barcelona (Berklee College of Music) en guitarra jaz, Music Business a SAE Barcelona i Diploma de Musicoterapia de la Universitat de Nebrija. També ha estudiat guitarra clàssica a la Universitat Javeriana de Bogotá, guitarra jazz i música popular amb Teto Ocampo i jazz i latin jazz al Taller de Músics. 

Des del 1994 ha participat en l'escena musical colombiana amb grups com Pepa Fresa, Riosón i Reggadera. 

Resideix a Barcelona des del 2000 on imparteix classes i ha gravat més d'una vintena de discs per a segells com Sony Music o EMI i ha participat en gires de projectes com Papa Orbe& los científicos del Sabor o Zulu 930 entre altres.

És cofundador de l'orquestra La Sucursal S.A., amb actuacions arreu del món.

Guelmy.jpg

Guelmy Vázquez

Baixista

Professor de baix, guitarra i combo

Cursa estudis de guitarra a nivell elemental al Conservatorio Alejandro García Caturla i el nivell mig al Conservatorio Amadeo Roldan. 

Ha participat en la gravació de diversos CDs a Cuba i Espanya. 

Actualment compta amb diversos projectes musicals propis, entre els que destaca "Lo promiscuo del Son".

german barrera.jpg

German Barrera

Producció

Professor de música electrònica, producció musical, baix, guitarra i combo

Aviat podràs saber més sobre el German!

Alejandro Catillo Vega
Roberto Faenzi
Roberto Faenzi

Roberto Faenzi

Bateria

Professor de bateria i percussió

Es va iniciar en el món de la percussió als 13 anys amb les seves primeres congues. Un any més tard va començar classes de bateria a la Toscana. Als 15 ja formava part de diversos grups locals, entre ells The Quarrymen, tribut a Beatles amb qui va tocar arreu d'Itàlia i més endavant a Liverpool i a la Beatles Convention. 

Als 18 anys va marxar a Roma per estudiar percussió i bateria a l'escola de música di Testaccio amb Roberto Mamey Evangelisti i Massimo d'Agostino. El 1989 va seguir la seva formació al Berklee College of Music de Boston en performance amb Gary Chaffee i Joe Hunt entre d'altres. 

Al tornar a Itàlia va tocar i gravar amb artistes com Ray Mantilla, Vinicio Capossela, Piero Odorici i Marco Tamburini entre d'altres. L'any 2001 es va mudar a Barcelona i ha col·laborat amb diversos músics locals com Víctor de Diego, Vicenç Solsona i Jaume Vilaseca entre d'altres.

German Barrera
Alejandro Castillo Vega

Alejandro Castillo

Clarinet

Professor de clarinet

Format a l'ESMUC amb Joan Enric Lluna i Harry Sparnaay, també ha cursat estudis d'especialització de clarinet baix a l'Acadèmia Internacional de Clarinet Baix Josef Horák d'Itàlia.

És membre de Morphosis Ensemble i Arcema Ensemble, del quintet Barcelona Reed Quintet i del Barcelona Clarinet Players. Col·labora amb l'orquestra Camera Musicae, la Banda Municipal de Barcelona i als ensembles BCN216 i Barcelona Modern Project.

Com a especialitsta en música contemporània ha estrenat i enregistrat per diversos segells discogràfics obres de compositors com José Manuel López-López o Hèctor Parra entre d'altres. El 2014 va realitzar l'estrena nacional de l'obra 1+1=1 de Pierluigi Billone. 

Ha actuat també com a solista en diverses ocasions a nivell internacional i en la seva faceta pedagògica ha realitzar workshops sobre tècniques contemporànies arreu. Des de 2015 amb Barcelona Clarinet Players, duu a terme la direcció musical i interpretació del concert educatiu Planeta Clarinet, encàrrec de l'Auditori de Barcelona. 

Clara Tonrer
clara torner cello-min.jpg

Clara Torner i Chuflé

Corda

Professora de violoncel

El 2021, es gradua en Interpretació clàssica i contemporània amb l'Erica Wise al
Conservatori Superior de Música del Liceu. Finalitzà els estudis professionals al
Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Eulàlia Nosàs; obtenint el Premi
d'Honor d'interpretació (2017). Actualment, rep classes de perfeccionament amb Òscar
Alabau.
El seu interès per la música contemporània l'ha conduït a estrenar obres i a explorar
noves formes d'expressió. Arran d'aquesta curiositat, ha cursat un màster en improvisació
lliure a l'ESMUC (2022). A més a més, col·labora amb diferents disciplines artístiques com
ara la dansa amb la companyia Vanholzer i el teatre musical. També, ha format part del
projecte educatiu de Cantània Clara, l'art per dins (2022).

Miguel Alfredo Ramon
pablo persico.jpg

Pablo Persico

Conjunts

Director de l'Aula Jazz Orchestra

Actual director de l'associació Integrasons.

Va realitzar estudis de composició i direcció orquestral a la Universitat Catòlica Argentina (UCA) i va cursar el màster en gestió cultural a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

 

Ha treballat en projectes socials i educatius de l'Obra Social LaCaixa, Ajuntament de Barcelona, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallés, Consorci Badalona Sud, Pepsi i Repsol entre altres.

És creador del mètode Integrasons i referent internacional en models de creació musical comunitària i implementació de nous instruments.

 

Experiència en direcció clàssica d'orquestra, d'ensemble modern i altres formes de conducció per a la creació grupal i improvisació lliure com el soundpainting. Ha compost i estrenat repertori per a orquestra, banda, cor, música de cambra i electroacústica. Especialista en arranjaments per a orquestres i conjunts infantils i juvenils.

És actual director del Baktun Ensemble, l’Aula Jazz Orchestra i les orquestres infantils i juvenils de integrasons.

Pablo Persico
Cristina Español piano.jpg

Cristina Español Pallarès

Piano

Professora de piano modern

Inicia la seva formació musical com a pianista a l’escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, on neix el seu interès pel jazz i la música moderna i comença a participar en combos, fent diversos concerts. També participa en diversos musicals com a pianista i xilofonista al l’Institut Jaume Huguet de Valls, on es gradua en Batxillerat.

 

Durant els anys 2019 i 2020 és la pianista de l’obra musical “Els Pastorets Principals de Valls”, que realitza numeroses funcions.

Posteriorment, al setembre del 2020 comença a estudiar el Grau en Interpretació Piano Jazz i Música Moderna al Taller de Músics (ESEM), on actualment hi cursa el seu 3r any.

Participa en el projecte Maria Canals al Maig de 2021, oferint tallers musicals a diverses escoles i un concert final amb el combo.
Ha format part del grup Cool Fiction (2019-2021), ha acompanyat a duet diverses cantants com Eva Cabanes o Mariona Escoda, i actualment participa activament en els grups Sicuta Versions, The Smart Shallows i Blark Duet.

Cristina Español
bottom of page