L'EQUIP

Més que professorat

La música és un llenguatge universal que forma part de nosaltres, entrar en aquest món i poder-ho fer de la mà d'un equip apassionat, professional i valorat tant a casa com arreu és una experiència inoblidable.

Descobreix el nostre professorat, disposat a acompanyar-te en un camí al·lucinant tinguis 0 o 99 anys.

Marti Marin Perpinya.jpg

Martí Marin Perpinyà

Equip Directiu

Fundador, director i professor de guitarra

Professor de música apassionat, que gaudeix de l'ensenyament en general i de la música en particular. Implementador de la metodologia Kodaly a Aula de So, traductor i adaptador de la metodologia, imparteix cursos i seminaris sobre aquesta.

 

Va estudiar el grau superior de guitarra (pla 66 Conservatori del Bruch- Barcelona). Fundador del Cor Infantil Sant Cugat, fundador de l'Associació musical Aula de So, de Joventuts Musicals de Sant Cugat i de l'ONG Petits Músics del Món.

louis%20denis_edited.jpg

Louis-Denis Acosta

Equip directiu

Professor d'instruments de vent

Flautista, multi instrumentista, compositor i arreglista, graduat Superior en flauta travessera i Música de Cambra a la ENMDA de Bobigny (París) amb Marianne Huard.

A París va ser flautista del sextet de tango La Tinta (1r premi parís Jeunes Talents, 2002). 

A Barcelona ha estudiat amb Albert Mora i actualment forma part de diverses agrupacions amb les que col·labora com a flautista, saxofonista, trompetista, bateria i percussionista, a més de realitzar diversos arranjaments i composicions. Destaquen: Bruna, La Gozadera BCN, Ansiolyrics, Passegeiros i Por Fin Viernes. 

Amb diversos d'aquests grups ha gravat temes accessibles a Spotify, iTunes i YouTube.

 
Oriol Castanyer

Oriol Castanyer i Martí

Equip directiu

Director del Cor Infantil, Cor Aglepta i de l'Aula Jazz Orchestra

Va iniciar els estudis al Conservatori Municipal de música de Sant Cugat i va continuar al Conservatori Professional de Terrassa on cursa Grau Mitjà de piano i violoncel amb el Premi d'Honor de Piano i Menció d'Honor de Música de Cambra. Estudia el Superior de Piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu amb Miquel Farré amb menció d'Honor. 

L'any 2013 es gradua en direcció de cor a l'ESMUC. 

Ha col·laborat amb el Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona dirigint Cantània i Cantagran. Ha estat pianista del Cor Infantil de l'Orfeó Català i del Cor Jove Nacional de Catalunya, director de la Coral Sinera i la Sant Jordi.   

 
 
 
bruna marin_edited.jpg

Bruna Marin Lienas

Equip directiu

Professora de piano, de Teatre Musical infantil, juvenil i adults i responsable de comunicació 

Inicia els seus estudis musicals a l'Aula de So als tres anys. Complementa la formació de piano clàssic amb llenguatge, harmonia i cantant al Cor Infantil. 


El 2010 comença a estudiar cant modern amb el Ferran Campabadal i més endavant amb Elisabeth Castro (Gershwin Studio, Barcelona). El 2016 va protagonitzar el musical Rocky Horror del curs de teatre musical realitzat a Aules. 

En paral·lel, es forma en el món de la dansa des de l'any 2008 en diferents estils dins el hip-hop i contemporani.

Actualment està estudiant el Grau Superior d'interpretació en Cant Modern al Taller de músics.

Clara Florit

Clara florit

Corals

Professora de sensibilització musical i directora Escola Coral

Comença els estudis musicals als 6 anys a l'Ateneu Musical de Ferreries en l'especialitat de violí, piano i cant i l'any 2011 cursa els estudis superiors de cant líric al Liceu. El 2008 obté la diplomatura de magisteri musical per la UAB i el màster de musicoteràpia per la UVIC (2012). 

Complementa la formació musical amb cursos de direcció coral i ha cantat en diversos cors (AMCUIB, Amics de l'Òpera del Teatre Principal de Maó, Magister Arte, Orfeó Gracienc, la Capella del Pi i Voxalba). 

Ha format part de grups de camba i ha actuat com a solista al Palau de la Música Catalana.

El 2012 i 2017 treballa amb l'Editorial Barcanova com autora de les propostes didàctiques dels quadrens de música i el 2016 crea la companyia "Cu-cu! Taat!", especialitzada en concerts per a infants de 0-3 anys.

 
oriol hernandez.jpg

Oriol Hernández Llort

Equip directiu

Professor de llenguatge musical

Aviat podras saber més sobre l'Oriol!

 
 
 
 
luz marina_edited.jpg

Luz Marina Díaz

Corals

Directora d'Escola Coral i professora de llenguatge musical i guitarra

Va cursar els primes estudis a l'escola Banda de Música San Sebastián de Tejina i va iniciar la guitarra clàssica a l'Acadèmia de Silvestre Álvarez i al conservatori Superior de Música de Santa Cruz de Tenerife. 

El curs 96-67 va ser becada per a continuar els estudis al Conservatori Professional de Terrassa on també ha estudiat cant. 

Ha participat en tallers d'òpera a l'Institut del Teatre, ha fet cursos de Direcció Coral i el curs d'Expressió Rítmica Musical a l'Institut Joan Llongueres de Barcelona.

Cantautora, fundadora del grup poètic musical "Veus de dones" i ha estat membre de diversos grups de música del folklore tradicional de Canàries. 

Va treballar al Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona coordinant "Assaig de l'OBC" del 2003-2011. 

elisenda_edited.jpg

Elisenda Carrasco

Corals

Directora del Cor Infantil Sant Cugat

Va obtenir els Títols Superiors d'Harmonia, Composició, Instrumentació i Direcció d'Orquestra al Conservatori Superior de Música de Barcelona i en el camp de la direcció coral, s'ha format amb reconeguts directors becasa per l'associació Musica Mundi.

Amplia els estudis de direcció d'orquestra a l'acadèmia Friederich Chopin de Varsòvia i al Conservatori de Cracòvia durant el curs 98-99.

El cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha desenvolupat i és convidada a fer cursos de forma regular a nivell internacional. 

L'any 2000 va fundar la Capella de Música de Sant Esteve d'Olot, una entitat dedicada a la recopilació, estudi i divulgació d'obres inèdites del s.XVI i XVII d'aquesta ciutat. El 2001 va fundar l'orquestra Arts Cambra de BCN i el 2002 crea La Trattoria Lirica.

Ferran Campabadal

Ferran Campabadal

Corals

Director del Cordedama i professor de cant

L'any 2005 obté el Títol Superior de Cant a l'ESMUC, en l'especialitat de cant líric. També ha rebut formació de Stil Voice singing (voice craft) i cant tradicional a més de formar-se com a director.

Com a tenor ha cantat oratori, òpera, Lieder, cançó anglesa, musicals, etc. actuant a grans teatres com el Palau de la Música Catalana o el TNC. 

Va estrenar La Romanalla, un espectacle de música i contes i ara està fent El Cantallaire: Contes cantats de nova creació amb textos originals adreçats a tots els públics. 

Com a mestre o acompanyador de processos, creu que és important estar en constant renovació i ara està centrat en el mètode Speech Level Singing. 

La seva voluntat és d'acompanyar en la recerca del propi so, natural i lliure respectant la música que fa vibrar a l'alumnat.

Susi_edited.jpg

Susana Muñoz Martín

Cant

Professora de cant modern, de cant de Teatre Musical Avançat i de piano

Obté el Títol Superior de piano amb Premi d'Honor final de carrera al Conservatori de Badalona.

Ha fet masterclasses amb Josep Maria Colom, Aquiles Delevigne, Carles Marques, Leonid Sintsev, Luis de Moura Castro i Joaquin Achúcarro. Ha fet un curs d'acompanyament de cantants amb Miguel Zanetti i cursos de pedagogia de piano amb Angel Solé.

Ha treballat a diverses escoles de música i ha acompanyat classes de cant al Conservatori de Badalona. 

Pel que fa a la seva formació com a cantant, ha treballat amb Rosa Mateu, Anna Luna, Virginia Martínez i Elisabeth Castro.

Anna Bolena Giovanna Seymour Rosa Mateu

Rosa Mateu

Cant

Professora de cant líric

Va realitzar els estudis Superiors de Cant al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Carmen Bustamante. 

En repertori operístic ha interpretat personatges com: la Comtessa d'Alma viva de les Noces de Fígaro (W.A.Mozart), Donna Elvira de Don Giovanni (W.A.Mozart), Giovanna Semumour d'Anna Bolena de Donizzetti, Violetta i Flora de la Traviata de Verdi entre altres. 

Va col·laborar amb els Amics de l'Òpera de Sabadell i també al Liceu.

És una cantant versàtil i amb interès també en la música contemporània que l'ha dut a estrenar obres de molts compositors. 

Ha fet recitals arreu del món i ha treballat conjuntament amb Mac Macclure, Marco Evangelisti i Anna Ferrer.

 
 
 
Ana Boixeda

Ana Boixeda

Llenguatge

Professora de llenguatge musical

Inicia la seva educació musical a Aula de So i el curs 2015-16 inicia els estudis d'enginyeria química, mentre paral·lelament segueix amb els estudis musicals. S'inicia en direcció orquestral i coral amb diversos cursos de renom. 

El curs 2016-17 inicia els estudis superiors de direcció a l'ESMUC en l'especialitat de direcció d'orquestra amb Salvador Brotons i de direcció de cor amb Johan Duijck. Segueix els estudis de cant, lied, piano i també es forma en orquestració i reducció orquestral.

Com a cantant col·labora amb el Cor Lieder Càmera de Sabadell i ha format part del Cor Aglepta i ARSinNOVA. Després de cantar al Cor Infantil Sant Cugat, l'any 2019 va passar a compartir la direcció. L'any 2018 també va assumir la direcció de l'AJO, tots dos grups dirigits ara per l'Oriol Castanyer mentre l'Ana és a Itàlia. 

 
 
Marga Triadú_edited.jpg

Marga Triadú

Llenguatge

Professora de sensibilització i llenguatge musical

Aviat podràs saber més sobre la Marga!

blancasensecaputxa_alba1-min.jpg

Alba León

Teatre Musical

Professora de dansa i interpretació de Teatre Musical

Aviat podràs saber més de l'Alba!

 
 
 
Josep Garcia piano.jpg

Josep Garcia

Piano

Professor de piano

Estudia amb N. Solé, C. Poch, M.J.Crespo, L. de Moure Castro i E. Martínez. 

Debuta amb les "Noches en los Jardines de España" de Manuel de Falla amb l'Orquestra Simfònica del Vallès. Fa un recital al Palau de la Música Catalana i una gira amb el Concert de Schumann. Fa recitals monogràfics amb obres de F.Liszt, F. Chopin i repertori de principis del s.XX. 

Estrena l'arranjament per a dos pianos de l'Illa dels morts amb P. Perera (autor de la versió) i participa en diversos espectacles del baríton Pablo López i "Per a tu ploro" de Ll. Sintes. Fa una gira amb l'OUB, E. Morente i G. Comellas amb l'"Amor brujo" de M. Falla. És pianista a al Petita Flauta Màgica (Gran Teatre del Liceu)

Va ser becat pel Centro de Estudios Pianísticos i va obtenir el primer premi al XIII Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes i al IX Premi Internacional d'Interpretació Amics de la Música d'Alcoi. Alguns dels seus concerts estan enregistrats per Catalunya Música.

Eva villena 2-min.JPG

Eva Villena

Piano

Professora de piano

Obtè el títol superior de Piano al Conservatori Superior de música del Liceu amb qualificació Excel·lent, havent cursat el grau mig amb el professor Emili Brugalla i el grau superior amb la professora Margarita Serrat.

Ha participat en diferents cursos i classes magistrals de piano i cambra, amb Eulàlia Solé, Jordi Benseny, Carme Poch, Benjamí Santacana, Kemenes Andras i Josep Mª Colom.

Va ser participant a la gira de concerts de l’Album de Colien (1997) i pianista de Sarsuela de Cambra, al teatre Arnau, el mateix any. Va fundar i dirigir la Coral de Físiques de la UB i va ser la directora del Coro del Centro Asturiano de Barcelona (1997-2015).

Ha treballat com a professora de piano, cambra, cors i llenguatges en diverses escoles del Vallès (1995-2022). Va ser la primera professora d’instrument de l’Aula se So i actualment compagina la docència a l’Aula de So amb la psicologia.

Albert Madero.jpg

Albert Madero

Corda i piano

Professor de violí, viola, roda de corda i piano

Aviat podràs saber més sobre l'Albert!

 
 
Carlos 1-min.jpg

Carlos Cruz Arévalo

Guitarra

Professor de guitarra

Guitarrista veneçolà, arrelat a Barcelona des de fa 14 anys. Egressat de l'Escola Superior d'Estudis Musicals Taller de Músic amb l'especialitat de jazz. Addicionalment, ha participat en diferents projectes de música popular, clàssic, rock, entre altres; a més de projectes relacionats amb el teatre i el circ. 

Paral·lelament, comparteix la seva vida artística amb l'ensenyament. És professor de guitarra de l'escola Aula de So a Sant Cugat i Estudi Musical 143 a Barcelona.

miguel.jpg

Miguel Alfredo Ramon Rubiano

Guitarra

Professor de guitarra elèctrica

Músic i productor colomobià, fundador del segell discogràfic i agència Afuerenyo Music i membre de l'Academia Latina de la Grabación Latin Grammy. Graduad de l'Aula de Jazz i Música Moderna de Barcelona (Berklee College of Music) en guitarra jaz, Music Business a SAE Barcelona i Diploma de Musicoterapia de la Universitat de Nebrija. També ha estudiat guitarra clàssica a la Universitat Javeriana de Bogotá, guitarra jazz i música popular amb Teto Ocampo i jazz i latin jazz al Taller de Músics. 

Des del 1994 ha participat en l'escena musical colombiana amb grups com Pepa Fresa, Riosón i Reggadera. 

Resideix a Barcelona des del 2000 on imparteix classes i ha gravat més d'una vintena de discs per a segells com Sony Music o EMI i ha participat en gires de projectes com Papa Orbe& los científicos del Sabor o Zulu 930 entre altres.

És cofundador de l'orquestra La Sucursal S.A., amb actuacions arreu del món.

Guelmy.jpg

Guelmy Vázquez

Baixista

Professor de baix, guitarra i combo

Cursa estudis de guitarra a nivell elemental al Conservatorio Alejandro García Caturla i el nivell mig al Conservatorio Amadeo Roldan. 

Ha participat en la gravació de diversos CDs a Cuba i Espanya. 

Actualment compta amb diversos projectes musicals propis, entre els que destaca "Lo promiscuo del Son".

german barrera.jpg

German Barrera

Producció

Professor de música electrònica, producció musical, baix, guitarra i combo

Aviat podràs saber més sobre el German!

 
 
Roberto Faenzi

Roberto Faenzi

Bateria

Professor de bateria i percussió

Es va iniciar en el món de la percussió als 13 anys amb les seves primeres congues. Un any més tard va començar classes de bateria a la Toscana. Als 15 ja formava part de diversos grups locals, entre ells The Quarrymen, tribut a Beatles amb qui va tocar arreu d'Itàlia i més endavant a Liverpool i a la Beatles Convention. 

Als 18 anys va marxar a Roma per estudiar percussió i bateria a l'escola de música di Testaccio amb Roberto Mamey Evangelisti i Massimo d'Agostino. El 1989 va seguir la seva formació al Berklee College of Music de Boston en performance amb Gary Chaffee i Joe Hunt entre d'altres. 

Al tornar a Itàlia va tocar i gravar amb artistes com Ray Mantilla, Vinicio Capossela, Piero Odorici i Marco Tamburini entre d'altres. L'any 2001 es va mudar a Barcelona i ha col·laborat amb diversos músics locals com Víctor de Diego, Vicenç Solsona i Jaume Vilaseca entre d'altres.

 
Alejandro Castillo Vega

Alejandro Castillo

Clarinet

Professor de clarinet

Format a l'ESMUC amb Joan Enric Lluna i Harry Sparnaay, també ha cursat estudis d'especialització de clarinet baix a l'Acadèmia Internacional de Clarinet Baix Josef Horák d'Itàlia.

És membre de Morphosis Ensemble i Arcema Ensemble, del quintet Barcelona Reed Quintet i del Barcelona Clarinet Players. Col·labora amb l'orquestra Camera Musicae, la Banda Municipal de Barcelona i als ensembles BCN216 i Barcelona Modern Project.

Com a especialitsta en música contemporània ha estrenat i enregistrat per diversos segells discogràfics obres de compositors com José Manuel López-López o Hèctor Parra entre d'altres. El 2014 va realitzar l'estrena nacional de l'obra 1+1=1 de Pierluigi Billone. 

Ha actuat també com a solista en diverses ocasions a nivell internacional i en la seva faceta pedagògica ha realitzar workshops sobre tècniques contemporànies arreu. Des de 2015 amb Barcelona Clarinet Players, duu a terme la direcció musical i interpretació del concert educatiu Planeta Clarinet, encàrrec de l'Auditori de Barcelona. 

La seva versatilitat l'ha fet treballar amb artistes d'altres disciplines. 

 
Violeta González classes-min.jpg

Violeta González Tomàs

Corda

Professora de violoncel

Va estudiar el Grau Professional de Música al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i el Títol de Grau Superior de Música al Liceu (2013). Completa els estudis amb un Bachelor a CODARTS (Rotterdam) i un Màster de Pedagogia Suzuki del Violoncel a Lyon, actualment està estudiant el Nivell 2.

Ha complementat els estudis musicals amb teatre, cursos de sensibilització i com a membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya).

Ha treballat de professora a diverses escoles de música, a tocat amb MEMO, Artem Trio, l'orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra de la PRoductora de Televisió YouMoreTV i de l'ORTHEMIS Orquestra de Cambra.

 
pablo persico.jpg

Pablo Persico

Conjunts

Director de l'Aula Jazz Orchestra

Actual director de l'associació Integrasons.

Va realitzar estudis de composició i direcció orquestral a la Universitat Catòlica Argentina (UCA) i va cursar el màster en gestió cultural a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

 

Ha treballat en projectes socials i educatius de l'Obra Social LaCaixa, Ajuntament de Barcelona, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallés, Consorci Badalona Sud, Pepsi i Repsol entre altres.

És creador del mètode Integrasons i referent internacional en models de creació musical comunitària i implementació de nous instruments.

 

Experiència en direcció clàssica d'orquestra, d'ensemble modern i altres formes de conducció per a la creació grupal i improvisació lliure com el soundpainting. Ha compost i estrenat repertori per a orquestra, banda, cor, música de cambra i electroacústica. Especialista en arranjaments per a orquestres i conjunts infantils i juvenils.

És actual director del Baktun Ensemble, l’Aula Jazz Orchestra i les orquestres infantils i juvenils de integrasons.