top of page

Per què és bo fer activitats a l'estiu?

Aquest no ha estat un curs fàcil per a la immensa majoria, les restriccions canviants, el no saber què es pot fer i què no, la por, els confinaments i les incògnites per resoldre han fet que hagi estat un any amb més nervis i més dificultats per desconnectar. Ara que s'acosta la calor però, és un bon moment per a canviar la dinàmica i aprofitar l'estiu.


Et donem 5 raons per les quals fer activitats a l'estiu us pot ajudar!

1/ Temps sense pantalla

Entre telèfons i connexions on-line necessitem desconnectar d'això i gaudir d'una estona sense pantalla. Apuntar-se a una activitat ens obliga a posar la nostra atenció en una altra cosa i oblidar telèfons, tablets i ordinadors, una desconnexió sana per al nostre cervell i la nostra vista!


2/ Més confiança!

Després d'un curs envoltats de les mateixes cares, apuntar-se a un curs o taller d'estiu ens obliga a conèixer a noves persones i a treballar plegades creant nous vincles i realitzant una activitat nova.


3/ Ens fa moure

Qualsevol activitat musical implicarà un cert grau de mobilitat, trencant amb la rutina d'hores assegudes a un pupitre o un despatx. Així, un treball corporal ens ajuda a relaxar la musculatura i a guanyar consciència del cos per a adonar-nos de quan estem fent una mala postura o ens estem forçant.


4/ Nous interessos

L'estiu pot ser un bon moment per a atrevir-nos amb coses noves i fer-ne un tast i aconseguir nous interessos i hobbies als quals potser no els podem dedicar prou temps durant el curs.


5/ Un propòsit

Sobretot per als infants que a l'estiu pot semblar "que no tenen res a fer", apuntar-se a una activitat d'estiu els pot donar una sensació de propòsit que alhora alimenta la seva confiança i seguretat.


Descobreix les activitats que et proposem aquest estiu, per a totes les edats i gustos!19 views0 comments

Comments


bottom of page