top of page

Bruna Marin Lienas - Coneix a l'equip d'Aula de So IX

Updated: Oct 30, 2022

Seguim el cicle d'entrevistes #ConeixAuladeSo amb la Bruna Marin Lienas, professora de cant dels grups de Teatre Musical (infantil, juvenil i adults), i membre de l'equip directiu com a responsable de comunicació.

Va iniciar els seus estudis musicals a l'Aula de So als tres anys amb el violí i el cant coral, però a partir dels sis ja va començar amb el piano. Va complementar la formació amb llenguatge, harmonia i cantant al Cor Infantil.

El 2008 va començar al món de la dansa amb estils urbans per després introduïrse en altres disciplines com el contemporani amb formacions puntuals de ballet, jazz i altres estils més específics.

El 2010 comença a estudiar cant modern a l'Aula de So i més endavant amb l'Elisabeth Castro (Gershwin Studio, Barcelona). De petita va fer alguns cursos d'estiu de teatre a La Unió, i va ser el 2016 que es va estrenar en el teatre musical protagonitzant Rocky Horror al curs realitzat a Aules. El curs 2022 participa a una formació d'estiu al Trinity Laban Conservatorie de Londres on es treballen les tres disciplines del musical: dansa, teatre i cant. Des del 2017 es va introduïr en el món de la percussió amb la batucada​ com a membre i directora.

Actualment està estudiant el Grau Superior d'interpretació en Cant Modern al Taller de músics.


Les vostres preguntes

Quan vas començar a l'Aula de So?

Vaig començar a l'Aula quan era un nadó, vaig nèixer i ja em van portar aquí a l'escola. Des de llavors he fet de tot, vaig començar amb el violí i després vaig passar al piano, he passat pel Cor Infantil, llenguatge, algun combo, grups de cambra, el grup de percussió... i ara estic super posada amb el Teatre Musical.


Què és el que més t'agrada de l'Aula de So?

La llibertat per fer i desfer, sento el projecte molt meu. És molt fàcil treballar amb tothom perquè estem tots ficats fins al fons, és molt fàcil trucar a un o l'altre i dir què tens ganes de fer i rebre el suport per a fer-ho. És molt guai perquè això no es troba a tot arreu.


Què faries si no et dediquéssis a la música?

Mmm... no ho se! Ballarina? Seria alguna cosa d'arts escèniques, però si hagués d'escollir alguna cosa distant de tot això, seria professora de primària. Tot i tenir una enginyeria tiraria per l'educació.


Què és el millor i el pitjor de portar les xarxes socials?


El millor és que tinc el control i m'encanta tenir el control de les coses. La pitjor part és que no m'agraden gens les xarxes socials i m'obliga a estar pendent i consultar-les varies vegades al dia i no sóc gaire fan de passar hores mirant el mòbil.




La música ha format sempre part de la teva vida?

Sí, el meu pare m'ha cantat des de petita, a la meva mare també li agrada cantar, a casa sempre hi ha hagut música... Però crec que per a mi, vaig començar a sentir la música molt part meva quan vaig començar a ballar, als 14 o 15 anys. Va ser llavors que vaig sentir que vivia la música i va


anar canviant la meva relació amb aquesta. De fet, de més petita no volia venir a les classes, em revelava... va ser després que li vaig agafar el gust!


Dansa, cant o teatre?

Les tres! Potser el cant, perquè el gaudeixo molt, però trobo que les tres van juntes. No hi ha dansa sense música, no es pot cantar sense ballar i sense interpretar i per actuar també treballes amb la veu i el cos. Per mi les tres van juntes i es treballen juntes, potser el cant és el que gaudeixo més però crec que no puc triar!


Quin és el teu grup preferit?

El grup d'adults de teatre musical! M'ho passo súper bé i com és el dilluns a les 20h, l'Alba i jo ja venim de fer la classe amb el grup juvenil i ja estem en calent i molt divertides. Estem tota l'estona fent broma i rient, el grup és molt maco i és molt divertit. M'agrada molt portar tots els grups, però és que el grup d'adults és una festa tota l'estona!


Qui vols que entrevistem a continuació i què t'agradaria que li preguntessim?


85 views0 comments
bottom of page