top of page
DSC_1830.jpg

  QUÈ POTS FER TU  

Petits Músics del Món treballem oficialment des del 2010 a Malawi, conjuntament amb Music Crossroads. La nostra ONG destina gran part dels ingressos a finançar els projectes de desenvolupament i sensibilització. Volem seguir comprometent-nos amb les persones i contribuir a la millora de la seva qualitat de vida i la teva ajuda és essencial!

Uneix-te a l’ONG Petits Músics del Món per ajudar a construir un món més just i solidari!

Teaming.jpg

Fes-te soci/a

Petits Músics del Món fan possible que se segueixin desenvolupant els projectes a Malawi. Amb les aportacions periòdiques dels socis de Petits Músics del Món es poden realitzar tots els projectes que milloren la qualitat de vida de molts infants i joves de Malawi.
Teaming.jpg

Fes-te voluntari/A

El nostre equip està format per persones com tu que pensen que un altre món és possible i tenen el convenciment que la suma de moltes petites voluntats pot generar grans canvis.
Teaming.jpg

Fes una donació puntual

El teu suport és molt necessari. Sense persones com tu no tindria sentit la feina que estem duent a terme a Malawi i Catalunya. Així que et convidem a formar part de la gent que creu que amb música es poden trencar barreres i fronteres.
PayPal ButtonPayPal Button
petits musics del mon mercat solidari

Contacte

Pl. d'en Coll, 2, 08172, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Segueix-nos a les xarxes!

616 486 859

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
bottom of page