top of page
DSC_1830.jpg

Petits Músics del Món

Qui som

Petits Músics del Món és una ONG que desenvolupa projectes de solidaritat i cooperació educativa i cultural a través de la música, amb especial atenció als nens i joves.

El nostre objectiu

Contribuir al desenvolupament de l’educació en les poblacions més desfavorides de Malawi, Moçambic i Zimbàbue, a través de  projectes musicals en especial adreçats a nenes, nens i  joves.

Què fem

Petits Músics des de l’inici de la seva cooperació amb l’Àfrica està compromesa a lluitar pels drets dels infants i de les dones, acabar amb les desigualtats estructurals i garantir els drets socials i culturals dels malawians, moçambiquesos i zimbabuesos.

PROJECTES

hear us international

Forum II

Projecte vincula l’estat de l’educació i de l’educació musical a les escoles de Malawi, Moçambic, Catalunya i Zimbàbue mitjançant la realització d’un vídeo elaborat per infants i joves d’aquests territoris. 

Online training

Projecte on es realitza una formació en línia centrada en pedagogia i música, impartida per professors catalans a professors de Malawi, Zimbàbue i Moçambic.

Més educades,
més lleure

Projecte que es centra en la construcció de més latrines a una escola de primària de Lilongwe (Malawi) amb l’objectiu de garantir a les nenes una accessibilitat a uns serveis sanitaris i potenciar l’assistència de les joves.

Reduïm la desigualtat

Defensem els drets humans

Assegurem una educació als nens

Proveïm sanejament a les escoles

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

ALTRES FORMES DE COL·LABORAR

FES-TE VOLUNTARI/A

Busquem persones compromeses, gent com tu, amb il·lusions i confiança en la humanitat; volem gent que sigui bona gent; sense pors i sense heroïcitats. Volem persones que creguin en aquest projecte.

FES UNA DONACIÓ PUNTUAL

El teu suport és molt necessari. Sense persones com tu no tindria sentit la feina que estem duent a terme a Malawi i Catalunya. Et convidem a formar part de la gent que creu que amb música es poden trencar barreres i fronteres.

UNEIX-TE AL TEAMING

Vols ajudar-nos amb 1 € al mes?Col·labora mitjançant el nostre grup de Teaming!

COL·LABORADORS

logo-vector-ajuntament-sant-cugat.webp
37d2df9eeaca992658e589609c46cc90.w3000.h1000.png
logo-2-alpha.png
petits musics del mon mercat solidari

Contacte

Pl. d'en Coll, 2, 08172, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Segueix-nos a les xarxes!

616 486 859

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
bottom of page