top of page

ACTIVITATS

Més que música

Creiem fermament en treure la música de les aules, en sortir al carrer, en provar noves experiències, descobrir altres àmbits i sobretot compartir la música. 

A continuació trobaràs les notícies més importants

Acull a casa teva!

DEL 19 AL 28 D'ABRIL

image.png

Reactivem, per fi, el projecte d’acollida del grup de Malawi que, com fins la pandèmia,  fèiem cada any. Aquest cop i gràcies al suport de moltes persones que ens han volgut ajudar el grup de Malawi arribarà el 19 d'Abril i vol de tornada el 28 d'Abril. Aquest cop no seran nens, sinó joves d’entre 18 i 25 anys (més autònoms). Ara ens calen famílies d'acollida, que com fèiem a les anteriors edicions soparan, dormiran i esmorzaran a les llars però la resta del dia no us en haureu de fer càrrec perquè estaran fent tallers i activitats, el cap de setmana, fora de les actuacions previstes podreu fer el que us convingui.

Si no podeu acollir però ens doneu un cop de mà amb la divulgació del projecte us estarem molt agraïts.

Durant aquella setmana es faran tallers a les escoles i instituts de Sant Cugat, si voleu
que puguin anar a les escoles i instituts dels vostres fills demaneu-los que es posin en contacte amb nosaltres info@petitsmusics.org tant aviat com puguin.


Març 2024

DIA MUNDIAL DEL TEATRE

16 de març

Els grups de Teatre Musical farán una petita mostra de cada musical al carrer.

📍 Plaça de l'Om

🕓 12h

Abril 2024

Anem al tívoli

6 d'abril

Alumnes i famílies dels grups de Teatre Musical, anirán a veure a l'alumne Cesc Buil, del grup infantl, i l'ex alumne Àlex Rodés, que actuen al musical Los Chicos del Coro.

📍 Teatre Tívoli de Barcelona

Colònies de teatre musical

13 - 14 d'abril

Els grups de Teatre Musical, van de colònies

bottom of page