Saltar a continguts

Associació musical Aula de So

Navegació

Menú principal

Currículum

Imatge de complement

El Cor infantil Sant Cugat va ser fundat l'any 1991 per Martí Marin, professor de música i pedagog, Elisenda Carrasco, directora de cors i pedagoga i Oriol Castanyer, pianista i director de cors. El cor actua regularment per Catalunya i Espanya.


El 1995 el cor va començar a fer gires, per tal de conèixer altres realitats i cultures corals, visitant així diferents països com: França, Hongria, Itàlia, Croàcia, Alemanya, Bèlgica, Finlàndia, Estònia, Gran Bretanya, Canadà, República Txeca, Turquia, Portugal etc. A través d'intercanvis corals, Festivals, concerts, el cor s'ha anat enriquint d'aquestes experiències humanes i musicals.

El cor ha participat en diferents òperes, com El petit escuraxemeneies de B. Britten, Brundibár de H.Krása, Els músics de Bremen d'A. Basevi, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, L'Auditori de Barcelona, i el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

El cor ha enregistrat diversos cd's d'estils ben diversos com “Fantasia de Nadal” (1994), “Supermusics” (1996), “La volta al món amb les nostres cançons” (1999), “Musica religiosa” (2002),  “Pop Hits” (2004) and “Music from the XX-XXIth” (2009).


El cor ha rebut diversos premis i reconeixements com el Diploma de Plata a Giessen (Germany, 1997), el 4t i 2n premi al Festival Internacional de Cantonigròs (Catalunya, 1999, 2000), el 3r premi al 37è. Certamen Internacional de Tolosa (Pais Basc, 2005), Silver Diplom at the Cantemus International Choral Festival in Nyíregyháza (Hungary, 2006), la Medalla d'Or i el Millor Cor infantil al Cantemus International Choral Festival a Nyíregyháza (Hongria 2008i 2010), etc.


El Cor infantil ha treballat amb diversos mestres de relleu internacional, dels quals ha rebut molt bones crítiques. Mestres com Mr.Christian Wagner, Mr Erkki Pohjola, Mr.Kari Ala-Pöllänen, Mr.Dénes Szabó...


Durant més de 20 anys el principal objectiu del cor ha estat educar cantaires a nivell humà, artístic i musical, donant-los les suficients eines per a desenvolupar-se ells mateixos en el seu futur.


Actualment el cor consta de 35 noies, d'edats compreses entre el 10 i 17 anys. És dirigit per Oriol Castanyer i Elisenda Carrasco.

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats